Jihomoravský kraj - registr oznámení  

Vyhledávání

?
 
 

 

Ochrana osobních údajů

 

 

Zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, v platném znění, stanoví v ustanovení § 18 odst. 2, že správce, který provádí zpracování osobních údajů podle § 18 odst. 1 písm. b) toho zákona, je povinen zajistit, aby informace týkající se zejména účelu zpracování, kategorií osobních údajů, kategorií subjektů údajů, kategorií příjemců a doby uchování, které by  byly jinak přístupné prostřednictvím registru vedeného Úřadem pro ochranu osobních údajů podle § 35, byly zpřístupněny, a to i dálkovým přístupem nebo jinou vhodnou formou.


Účel zpracování:

Vedení registru a plnění dalších povinností v souladu se zákonem.


Kategorie osobních údajů:

Jméno, příjmení, datum narození, místo trvalého pobytu, adresa pro doručování, údaje o vykonávaných činnostech, majetku, příjmech, darech a závazcích.


Kategorie subjektů údajů:

Veřejní funkcionáři uvedeni v § 2 odst. 1 písm. k) a m) a v § 2 odst. 2 písm. e) zákona,  žadatelé o nahlížení do registru podle § 13 odst. 2 zákona, sdělovatelé podle § 13 odst. 6 zákona a oznamovatelé podle § 13 odst. 8 zákona.


Kategorie příjemců:

Žadatelé o nahlížení do registru, obecní úřady obcí s rozšířenou působností, Úřad pro ochranu osobních údajů.


Doba uchování:

Oznámení - 5 let ode dne skončení výkonu funkce veřejného činitele.

Žádost o nahlédnutí - 5 let ode dne jejího podání.

Poté bude s písemnostmi nakládáno v souladu se zákonem č. 499/2004 Sb., o archivnictví a spisové službě a o změně některých zákonům v platném znění.

 

 

 
Zodpovídá: Správce stránek
Vytvořeno / změněno: 19.6.2008 / 19.6.2008 | Zveřejnit od: 30.6.2008
Evidenční číslo: 100374-1181

Kontext

Umístění: Složky dokumentů > Informace
 

Zobrazit vyhledávací formulář »


 
 

Nacházíte se v módu "Bez grafiky", takže vidíte tuto stránku bez zdobné grafiky a pokročilého formátování. Pokud váš prohlížeč podporuje CSS2, můžete se přepnout do grafického módu.


web & design , redakční systém | Přihlásit se